Nieuws

Kwaliteit en service

Bij DÉCAAR, het nieuwe en moderne cosmeceutical merk, zijn de wetenschap en de natuur met elkaar verweven. De producten zijn ontwikkeld op basis van de kennis en expertise van experts uit de hele wereld. Dit heeft geresulteerd in innovatieve, veilige en effectieve producten en behandelingen. Drie saloneigenaren vertellen over hun ervaringen.

Direct een match
Sander Heuver van Beauty en Wellness Bad Boekelo
“Na een lange tijd met een ander merk te hebben gewerkt, waren we zoekende. Onze eisen waren hoog: we willen samenwerken met een merk dat kennis van zaken heeft, kwaliteit biedt en ook goede service. Dat vinden we ontzettend belangrijk. En toen kwam DÉCAAR op ons pad, een jong merk dat in leek te spelen op al onze wensen. De verwachtingen zijn zeker waargemaakt. Sterker nog, ze zijn eigenlijk overtroffen. De kwaliteit die we gewend waren is niet alleen gewaarborgd, maar zelfs verbeterd. We kunnen gelijksoortige behandelingen aanbieden en het aanbod van onze producten en behandelingen hebben we verder kunnen uitbreiden.

We werken vanaf de beginperiode met DÉCAAR. We houden van jonge merken. Waarom? We zijn zelf ook een jong bedrijf, dat speelt mee. En verder wil een jong merk graag meedenken met de bedrijven waaraan ze producten leveren. Tegelijkertijd geeft DÉCAAR ons ook de ruimte om mee te denken over de producten en behandelingen. Er was eigenlijk al direct een match. Vaak mogen wij ook experimenteren met nieuwe behandeltechnieken om de behandeling zo goed mogelijk te maken. Dat is ontzettend leuk om te doen.

In onze salon is vooral de huidverbeterende Algae Peeling heel populair. Het is een behandeling waarbij je de huid niet beschadigt, maar de functie van de huid versnelt. Zo ondersteun je de kracht die de huid zelf in zich heeft. De bovenste huidlaag, met bijvoorbeeld acne of couperose, wordt als het ware weggeduwd. De resultaten zijn ontzettend goed en onze gasten zijn er dan ook heel erg tevreden over."

 

Enthousiaste medewerkers
Leendert Koppenol van Blitz Wellness in Heemstede
“De producten waar we al jarenlang mee werkten, waren niet langer verkrijgbaar op de Nederlandse markt. Ik moest dus op zoek naar iets anders en ik wist dat DÉCAAR heel erg in lijn was met wat we gewend waren. Toch kies je niet‚ zomaar 'even’ een merk. We hebben peelings van diverse merken uitgeprobeerd en dit bleek de beste keuze voor ons.

In eerste instantie koos ik voor DÉCAAR vanwege de Algae Peeling. Die is perfect voor klanten met acne of onzuiverheden, maar eigenlijk voor iedere huid heel geschikt. Als je een behandeling aanbiedt, dan vind ik dat je ook de bijbehorende producten moet verkopen. Ik heb toen een aantal producten geselecteerd, maar daar is het toch niet bij gebleven. Mijn medewerkers - ik heb tien schoonheidsspecialisten in dienst - hebben producten uitgeprobeerd, een training gehad en behandelingen bij elkaar uitgevoerd. Ze waren er zo enthousiast over dat ik besloten heb om alle producten aan te schaffen. Mijn medewerkers zijn tenslotte de experts, zij moeten ermee werken.

Nu we er eenmaal mee werken, inmiddels een maand of vier, zijn we heel erg tevreden. Persoonlijk ben ik groot fan van de Oxygen Gel, die is echt top. En van mijn medewerkers hoor ik dat sommige producten zelfs nog beter bevallen dan die waar we in het verleden mee werkten. De keuze is dus heel goed uitgepakt.”

 

Nog sneller resultaat
Suzanne Veldhuizen van Schoonheidssalon Suzanne Veldhuizen in Kwintsheul
“Ik ben klant vanaf het allereerste begin. Sterker nog: ik was de eerste die producten bestelde en daar heb ik nog geen moment spijt van gehad. Het is een vernieuwend merk. Ik koos in de eerste plaats voor DÉCAAR vanwege de peeling en de Oxygen Gel, dat zijn echt hele mooie producten.

De producten zijn vernieuwend en huidverbeterend. Je gaat toch vergelijken met producten waar je eerder mee hebt gewerkt en ik merk dat ik met deze behandelingen sneller mooie resultaten boek. Dat zien de klanten natuurlijk ook. Ik verkoop tegenwoordig meer producten voor thuisgebruik, dat zegt natuurlijk ook wel iets. Ik kan dus wel stellen dat mijn klanten en ik blij zijn met dit merk.

Zelf vind ik de brightening-lijn heel mooi, maar als ik favorieten moet aanwijzen van mijn klanten, dan is dat qua behandelingen zeker de Algae Peeling. Qua producten is vooral de Oxygen Gel heel populair. Dat is echt zo’n product dat je, als je het eenmaal gebruikt hebt, nooit meer kunt missen.”

 
Vier lijnen

Om de huid gezond te maken, biedt DÉCAAR een overzichtelijk assortiment bestaande uit vier lijnen, aangevuld met een reinigende lijn. In de toekomst wordt het productaanbod nog verder uitgebreid, onder andere met een lijn speciaal voor de gevoelige huid.


DÉCAAR Nederland staat niet op Beauty Trade Festival, maar trakteert wel. Elke klant die in september een allereerste bestelling van
minimaal 1500 euro bij DÉCAAR Nederland plaatst, ontvangt een professionele salonmeubel gratis.


MEER INFORMATIE

DÉCAAR Nederland
Populierenstraat 22
1731 SP Winkel
T (085) 86 400 49
E info@decaarnederland.nl
W www.decaarnederland.nl

 

Bestel nu 2 gratis proefnummers » « Overzicht