Nieuws

Prijzen Professional Beauty Products uitgereikt

De winnaars van de Professional Beauty Products of the Year 2018 zijn bekend. Op de Beauty Award-uitreiking hoorden de leveranciers wie van hen de prijzen mee naar huis mochten nemen.

Crystal Retinal van Medik8 won in de categorie Gezichtsverzorging, omdat het merk er steeds weer in slaagt om op de trends vooruit te lopen. In de categorie Lichaamsverzorging koos de jury Cell Elixer van Cellics als favoriet. Cell Elixer is een poeder vol met viscollageen, bouwstoffen, antioxidanten en vitaminen. Je mengt met met water, sap of een smoothie. Het winnende product bevat
27 ingrediënten uit vijf verschillende bouwstofgroepen. Zao Nailpolish remover won in de categorie Groene cosmetica. En de Pupa Roll Liner behaalde overtuigend in de categorie Make-up de eerste plek. In de categorie Apparatuur mocht de eigenaar van de Positive Ageing – Meso T8+ op het podium komen. De vakjury bestond uit Monique Lindeboom (voorzitter), Carla Uppelschoten, Jessica van den Bosch, Angelique Huybregts-Naus en Jeannet Schuurman.

 

 

 

 

Bestel nu 2 gratis proefnummers » « Overzicht