Nieuws

Absolu Beauté op de beautybeurs

Het bedrijf Absolu Beauté tref je ook aan op Beauty Trade special. We spraken eigenaar Lorette van ’t Hoff en stelden haar een aantal vragen.

Wat voor bedrijf is Absolu Beauté?
“Absolu Beauté is officieel distributeur van C+K huidanalyse apparatuur, Brera Medical Technologies en het huidverzorgingsmerk Skinphilopsophy. Het bedrijf zit in Berkel en Rodenrijs.”

 

Hoe ben je begonnen?
“Al dertig jaar werk ik in de cosmeticabranche. Zo’n tien jaar geleden besloot ik voor mezelf te beginnen. Ik adviseer bedrijven – van universiteiten, brandwondencentra, onderzoekslaboratoria tot beautysalons – over het gebruik van C+K huidanalyse apparatuur. Sinds 2012 ben ik zelfstandig agent voor deze firma in Nederland. In 2014 is het assortiment uitgebreid met Skinphilopsophy en Brera Medical Technologies.”

 

Kun je iets vertellen over de ingrediënten van het merk Skinphilopsophy?
“Naast de doeltreffendheid van elk product is bij het samenstellen van de totale productlijn van Skinphilosophy gekeken naar de inhoudsstoffen. Deze bepalen naast de werkstoffen de opbouw van de crèmes en emulsies. Door de juiste draagstoffen te kiezen, kan de huid al haar energie richten op de aanmaak van nieuwe, gezonde cellen. Skinphilosophy bevat werkstoffen die nuttig zijn voor de huidcellen. De huid neemt deze stoffen ook daadwerkelijk op. De producten zijn zeer geschikt voor de gevoelige huid of gesensibiliseerde huid na bijvoorbeeld een peeling. Diverse actieve bestanddelen zijn aan de producten toegevoegd. Zo behoort argireline tot de zogenaamde biotechnologische peptiden en heeft een ‘liftende’ werking op de huid. Marine DNA is een natuurlijke proteïne die een sterke werking heeft bij de opbouw van de –verouderde– huid. Dit eiwit verbetert de celvernieuwing. Het is een topingrediënt in onze anti-aging producten.
Pepha-Tight is een speciaal ontwikkeld algenconcentraat dat direct meer spanning aan de huid geeft, waardoor een facelift-effect ontstaat. Het verstevigt het bindweefsel en beschermt de cellen tegen oxidatie.
Gatuline Age defense beschermt de huidcellen tegen vrije radicalen en uv B-straling."

 

Is Absolu Beauté ook op Beauty Trade special aanwezig?
“Je vindt onze merken bij stand 11P070.”
Meer info: www.absolubeaute.nl
 

Bestel nu 2 gratis proefnummers » « Overzicht