Nieuws

Gratis toegangskaart Vakbeurs Uiterlijke Verzorging Hardenberg

Op 26, 27 en 28 mei vindt hét inkoopmoment voor Noordoost-Nederland plaats: Vakbeurs Uiterlijke Verzorging Hardenberg. Wat kun je verwachten? Een gevarieerde en uitgebreide beursvloer én een programma voor iedere branche. Kortom, deze vakbeurs wil je niet missen! De vakbeurs gratis bezoeken? Bestel je entreekaart online met actiecode 61800022371.

Vakbeurs Uiterlijke Verzorging Hardenberg is een complete vakbeurs voor de vijf disciplines binnen de beautybranche. Schoonheidsspecialisten, nagelstylisten, pedicures, masseurs en visagisten bezoeken de beurs op zoek naar producten en om de trends en noviteiten in de branche te ontdekken. In 2017 werd de vakbeurs bezocht door maar liefst 8.401 enthousiaste beautyprofessionals. “Geweldige beurs. Ik heb als schoonheidsspecialist diverse demo’s bijgewoond. De massage demonstraties zijn een mooie uitbreiding voor mijn salon.” En “Goed verzorgde en gezellige beurs. Mooi aanbod exposanten voor alle branches. Ik kom volgend jaar graag terug.”, zijn slechts enkele van de lovende reacties na de editie in 2017.

 

Scherp inkopen
Ook deze editie treffen beautyprofessionals op de beursvloer een ruim en gevarieerd aanbod aan exposanten: van fabrikanten en importeurs met veel mooie productlijnen tot aan kleine specialistische ondernemingen met prachtige kwaliteitsproducten. De gezellige en sfeervolle vakbeurs is het laatste inkoopmoment voor de zomer. Tijd en aandacht voor de bezoeker zijn op Vakbeurs Uiterlijke Verzorging het uitgangspunt. Je ontmoet in een gastvrije ambiance je leveranciers, maakt kennis met nieuwe producten en bedrijven en ontdekt de laatste trends in jouw vakgebied. Veel deelnemers hebben aantrekkelijke beursaanbiedingen wat het inkopen ook nog eens voordelig maakt.

 

Kennis en inspiratie
“Op onze vakbeurs krijgt elke branche de aandacht die zij verdient”, aldus beursorganisator Easyfairs Evenementenhal. Naast een goedgevulde beursvloer presenteert de beursorganisatie in samenwerking met exposanten een uitgebreid programma. Voor iedere branche zijn er activiteiten, van workshops en demo’s tot aan trainingen en lezingen. Aan alle activiteiten kan gratis worden deelgenomen. Zo presenteren exposanten op een laagdrempelige wijze de laatste trends, de nieuwste technieken en noviteiten. Voor schoonheidsspecialisten is er, net als afgelopen jaar, weer een mooi programma gericht op huidverzorging en -verbetering. In het kennistheater zijn gratis open trainingen te volgen van onder meer Safety4you. Op de stand van de exposanten zijn doorlopend demonstraties bij te wonen. Ook zijn er volop mogelijkheden voor schoonheidsspecialisten om hun salonactiviteiten uit te breiden.
Meer informatie: www.vakbeursuiterlijkeverzorging.nl

Bestel nu 2 gratis proefnummers » « Overzicht