Nieuws

Natuurlijke functies van de huid verbeteren

No-nonsense producten: dat is een goede omschrijving voor de huidverzorging van Skinphilosophy. Deze innovatieve cosmeceutical-lijn, ontwikkeld door een internationaal team van experts, biedt pure oplossingen om de natuurlijke functies van de huid te verbeteren. Een concept waarmee je je als professional kunt onderscheiden.

Om aan de hoge verwachtingen van de hedendaagse consument tegemoet te komen, wil je in de schoonheidssalon werken met producten van een hoge kwaliteit. En dan natuurlijk het liefst ook nog tegen een aantrekkelijke prijs. “Met Skinphilosophy spelen we daarop in”, vertelt distributeur Lorette van ’t Hoff. “Onze producten worden in eigen beheer en laboratoria ontwikkeld en getest. Vervolgens vindt de productie plaats in speciale clean-rooms, volgens de meest recente voorschriften en eisen. Omdat we strenge normen hanteren zijn we ISO-gecertificeerd. Omdat we alle stappen van het productieproces in eigen laboratorium verrichten, vermijden we tussenhandel. Dat scheelt kosten en daarom kunnen we garanderen dat ondernemers de beste prijs voor de beste kwaliteit betalen.”

 

Support en regeneratie
Het kernprincipe van Skinphilosophy is dan ook support en regeneratie van de huidfuncties. Een goed functionerende huidbarrière zorgt immers voor een goed functionerende huid. Van ’t Hoff: “Met onze producten zorg je voor huidverbetering en optimaal functioneren van de huideigenschappen op cellulair niveau. Na een geavanceerde huidanalyse kies je de juiste producten om effectieve regeneratie en huideigen hydratatie tot stand te brengen. Wat Skinphilosophy onderscheidend maakt is de juiste compositie, passend bij de zuurtegraad van de huid, en een optimaal assortiment van formules met unieke actieve ingrediënten. Voor elk huidprobleem en elke huidconditie bieden we een passende oplossing.”

 

Denken op celniveau
Naast de zorgvuldig geselecteerde werkzame stoffen, kijkt Skinphilosophy bij de samenstelling van de producten ook nauwlettend naar de ‘draagstoffen’, de stoffen die samen met de actieve bestanddelen de opbouw van de crèmes en emulsies bepalen. “Dat is een van onze speerpunten. In de klassieke cosmetica wordt dit vaak over het hoofd gezien”, licht Van ’t Hoff toe. “Wanneer je draagstoffen kiest die de huid niet belasten of irriteren, stel je de huid in staat om alle energie te richten op de aanmaak van nieuwe, gezonde cellen. Bij Skinphilosophy denken we op celniveau en dat is van wezenlijk belang om de huid goed te kunnen begrijpen. Je ziet dit echt terug aan de resultaten.”

 

Micro-emulsies
Alle crèmes van Skinphilosophy zijn micro-emulsies, zodat werkstofcomplexen goed opgenomen kunnen worden in de huid. Een belangrijk aspect van elke crème is vochtbehoud, onontbeerlijk voor een gladde en stralende huid. “Veel producten gaan uit van een emulsie op basis van olie en water. Onze formules bestaan voor het grootste deel uit essentiële vochtbinders. Hierdoor kan de huid het kostbare vocht behouden. Skinphilosophy is daarnaast een ware serumspecialist. We hebben acht serums ontwikkeld die ieder een specifieke huidconditie of huidproblematiek behandelen. Denk bijvoorbeeld aan pigmentatie, overmatige verhoorning, roodheid van de huid of verlies van elasticiteit.”

 

3D huidanalyse
Door middel van geavanceerde huidanalyseapparatuur kan Skinphilosophy de huidconditie én toekomstige huidproblemen in kaart brengen. Op die manier kun je de cliënt een behandeling op maat bieden. De 3D huidanalyse geeft inzicht in drie belangrijke aspecten van de huid; afscheiding, kleur en textuur. Van ’t Hoff: “Dit inzicht zorgt ervoor dat je als professional niet de symptomen, maar de oorzaak van een verminderde huidconditie aanpakt. Je kunt een passend behandelprotocol kiezen met perfect matchende producten voor thuiszorg.”

Meer informatie:  www.absolubeaute.nl

Bestel nu 2 gratis proefnummers » « Overzicht