Nieuws

Tikkie nu ook zakelijk

Eerst was Tikkie vooral een betaalapp voor consumenten. Sinds vorig jaar bieden de eerste bedrijven consumenten de mogelijkheid om met Tikkie betalingen te doen.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om met een Tikkie een HelloFresh maaltijd te betalen. Ook kunnen studenten in Groningen hun collegegeld op deze manier voldoen. ABN AMRO introduceerde de betaalapp Tikkie in juni 2016 als app waarmee vrienden, kennissen of familieleden op een eenvoudige manier geld van elkaar kunnen terugvragen voor bijvoorbeeld de kosten van een etentje. Met Tikkie verzend je via WhatsApp een betaalverzoek. In het bericht zit een link, waarmee jouw vrienden je meteen kunnen terugbetalen. Iedereen maakt zijn deel via iDEAL over. In Tikkie zie je meteen wie er wel en niet betaald heeft en wie je dus nog aan zijn of haar betaling moet herinneren.
Tikkie groeit heel snel. De terugbetaalapp heeft al 2 miljoen gebruikers. Elke week zijn er gemiddeld 440.000 betaalverzoeken die mensen met Tikkie afrekenen. Wie weet is er binnenkort ook vraag naar in jouw salon.

 

 

Bestel nu 2 gratis proefnummers » « Overzicht