Nieuws

Jantine van ’t Klooster wordt voorgedragen als kandidaat-voorzitter ANBOS

De selectiecommissie en het bestuur van ANBOS zijn er uit. Tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV) dragen zij unaniem Jantine van ’t Klooster voor als kandidaat-voorzitter van de brancheorganisatie. Van ’t Klooster is geen onbekende in de branche, want ze is directeur-bestuurder van het Huidfonds. Naast deze functie wil ze de taken voor ANBOS oppakken.

Het Huidfonds richt zich, als onafhankelijk fonds op het voorkomen van huidaandoeningen, betere zorg voor mensen met een huidaandoening en acceptatie van de huid die 'anders' is.
Hiervoor werkte Van ’t Klooster zeventien jaar als docent en was ze lid van het managementteam van de opleiding Huidtherapie van de Hogeschool Utrecht. Ook had ze haar eigen praktijk. Eerst deed ze de opleiding tot schoonheidsspecialist, daarna voltooide ze de hbo-opleiding Huidtherapie. Ook heeft ze een masterdiploma behaald op het gebied van innovaties en veranderingen in de zorg. Van ’t Klooster heeft dus de achtergrond en kennis in huis die bij deze functie goed van pas komen.


Jantine: “Toch heb ik er lang over na moeten denken. Maar zo veel verschillende ANBOS-leden benaderden me met de vraag of ik dit wilde doen. Daarnaast komt zo’n klus maar een keer op je pad. Dus ik wil de taak graag op me nemen.“
De ALV is op maandag 30 oktober. Dan hoort Van 't Klooster of ze daadwerkelijk als voorzitter aan de slag kan.

 

Bestel nu 2 gratis proefnummers » « Overzicht

Bestel 2 gratis proefnummers

Aanmelden Nieuwsbrief