Nieuws

Beauty Düsseldorf staat in teken van bijscholing

De internationale beurs voor cosmetica, wellness, spa, nail en voet vindt van 27 tot en met 29 maart in Düsseldorf plaats.

De organisatie verwacht 50.000 professionele bezoekers bij Beauty Düsseldorf die informatie inwinnen over nieuwe producten, behandelingen, trends en innovaties. Op deze beurs zijn 1400 exposanten en merken aanwezig.

Het programma staat in het teken van bijscholing en de organisatie heeft meer dan honderd vakpresentaties en lezingen vastgelegd. Deze zijn zonder betaling of aanmelding bij te wonen.

 

Bij de presentaties in het Trend Forum in hal 10 komen bezoekers op de hoogte van alle laatste beautyontwikkelingen. Hier zijn lezingen over gezondheid en schoonheidsverzorging. Tevens is de ‘glazen werkplaats’ in deze hal de moeite waard. Bij deze tentoonstelling zien bezoekers het ontstaan van verschillende cosmeticaproducten vanaf de productie tot aan de verkoop.
In hal 9 is er een innovatieve tentoonstelling over de spa van de toekomst. Ambitieuze architectuurstudenten van hogeschool Düsseldorf presenteren hier hun ideeën.
 

Meer informatie: www.beauty.de
 

Tags: beauty düsseldorf

Bestel nu 2 gratis proefnummers » « Overzicht