Nieuws

Het laatste nieuws

  • Nieuwste editie van Kosmetiek Afgelopen vrijdag is de nieuwe editie van Kosmetiek verschenen. Het thema is Business en je vindt veel onderwerpen terug over het ondernemerschap. Denk hierbij aan een artikel over ‘een bedrijfspand kopen of huren’ of een drieluik over ‘verdienmodellen’. Maar ook schrijven we over ‘hoe je waarde omzet in geld’. Kortom, veel businessonderwerpen. Geniet ervan!
  • Meld je aan voor het CIDESCO Congres Op vrijdag 9 november 2018 organiseert CIDESCO, in samenwerking met Care Cosmetics, het CIDESCO Congres 2018 in Barendrecht. Tijdens dit congres komen diverse sprekers aan het woord die inspirerende lezingen over de huid geven. Ook gaan ze in op samenwerken. Dit keer is het ook voor niet-leden mogelijk om aan het congres deel te nemen.
  • Voor een verhelderend effect en een stralende huid Een doffe, vale huid. Een rokershuid. Een huid met pigmentvlekken. Je ziet ze ongetwijfeld regelmatig in jouw instituut. Met Dermo28 Illumina kun je een effectieve oplossing bieden en tegelijkertijd heeft deze productlijn ook nog eens een anti-aging werking. Perfect voor een prachtige, gezonde huid met egale teint dus.
  • Lezing op beurs: Facebook en Instagram in de salon? Op zaterdag 15 september en zondag 16 september kun je een presentatie bijwonen over social media in de salon. Je hoort hoe je met weinig tijd toch goed zichtbaar kunt zijn. Ook leer je hoe je je bereik verhoogt. Zien we je van het weekend om half 11 bij Beauty Stage 1?

Archief

Overig nieuws