Nieuws

Het laatste nieuws

  • Millennials weten weinig over melanomen Verwacht je dat millennials goed weten wat een melanoom is? Dan heb je het mis. Uit onderzoek van de Stichting Melanoom blijkt dat deze jongeren tussen de 18 en 38 jaar hierover aanzienlijk minder weten dan oudere leeftijdsgroepen. De millennials controleren hun huid te weinig op verdachte plekjes, terwijl dit heel belangrijk is. Hoe eerder de verdachte vlek weggehaald wordt, hoe beter. De kans om te overleven is dan veel groter.
  • Maak kans op 5x2 nagellakken van FABY De nagellakken van FABY zijn 100 procent vegan en halal. Het assortiment bestaat uit meer dan 300 kleuren. Er is dus altijd wel iets van je smaak bij. De nagellakken zijn geproduceerd zonder DBP (Dibutyl Phthalate), formaldehyde, aceton, parabenen en lood. Daarnaast zijn de ze cruelty free. Dat betekent dat ze niet op dieren getest zijn.
  • Dare to be yourself Als je huid er mooi uitziet en je je prettig voelt, dan lijkt alles ook beter te gaan. DÉCAAR speelt hierop in, want met de kwalitatief hoogstaande huidverzorgingsproducten geef je jouw klant een stralende huid én meer zelfvertrouwen. “Jarenlange kennis en expertise van experts uit de hele wereld komen samen in onze producten”, vertelt Ralf van Houts, eigenaar van DÉCAAR Nederland.
  • Care Cosmetics distributeur Dr. Spiller Care Cosmetics wordt vanaf 1 september 2018 de distributeur voor de Benelux van het Duitse merk Dr. Spiller.

Archief

Overig nieuws

Aanmelden Nieuwsbrief