Nieuws

Het laatste nieuws

  • Financiële administratie vaak niet op orde Zo’n 40 procent van de Nederlanders vindt het lastig om de financiële administratie op orde te houden. Resultaat is dat zij vaker betalingsachterstanden hebben en rood staan dan mensen die niet met hun administratie worstelen. Dat blijkt uit het rapport Financiële administratie 2018 van het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (Nibud). De instantie roept consumenten op structuur in hun huishoudelijke administratie aan te brengen en biedt de gratis e-mailcoaching ’Bewaar’ aan. Het Nibud ziet twee grote boosdoeners: de automatische incasso en de online facturen.
  • Alle pasjes uit de portemonnee Een portemonnee vol met klant- en kortingskaarten is verleden tijd. Er zijn inmiddels verschillende apps op de markt die ervoor zorgen dat je je klantenkaart kunt digitaliseren en dat je met je mobiel bij de supermarkt betaalt.
  • Weinig gerecycled materiaal in economie Naast hergebruik van materialen zijn andere strategieën nodig om de overgang te maken naar een circulaire economie (zonder afval). Van de 549 miljard kilo materialen die in 2014 in de economie terechtkwamen, was 48 miljard kilo (zo’n 9 procent) gerecycled. Een tegenvaller, want Nederland scoort in Europa één van de hoogste recyclingpercentages (81 procent van het afval in 2014). Veel materialen die worden ingebracht in de Nederlandse economie (in 2014 was dit 74 procent) komen uit de invoer.
  • Gratis toegangskaart Vakbeurs Uiterlijke Verzorging Hardenberg Op 26, 27 en 28 mei vindt hét inkoopmoment voor Noordoost-Nederland plaats: Vakbeurs Uiterlijke Verzorging Hardenberg. Wat kun je verwachten? Een gevarieerde en uitgebreide beursvloer én een programma voor iedere branche. Kortom, deze vakbeurs wil je niet missen! De vakbeurs gratis bezoeken? Bestel je entreekaart online met actiecode 61800022371.

Archief

Overig nieuws

Aanmelden Nieuwsbrief