Nieuws

Het laatste nieuws

  • Compensatieregeling voor zwangere ondernemers Ben jij tussen 2004 en 2008 bevallen en was je toen al ondernemer? Dan kun je met terugwerkende kracht een vergoeding aanvragen. Momenteel is er namelijk een compensatieregeling voor zwangere zelfstandigen in die periode.
  • Rituals de wereld over Misschien kunnen consumenten over een aantal jaar, net als in de Rituals Urban Spa in Amsterdam, een behandeling nemen in bijvoorbeeld Thailand. De cosmeticaketen wil namelijk de aankomende jaren uitbreiden naar Azië.
  • Kosmetiek op Instagram en de privacywetgeving Kosmetiek heeft sinds kort een eigen Instagram-account. Hier vind je het laatste nieuws op het gebied van beauty, trends, skin, lifestyle en business.
  • Social media beïnvloedt nachtrust jongvolwassenen Het is algemeen bekend dat jongeren steeds actiever zijn op social media, maar het wordt een steeds groter probleem voor hun gezondheid. De nachtrust van de jongeren tussen de 18- en 25-jarigen heeft er onder te lijden. In 2015 had 26 procent hier last van, maar inmiddels staat de teller al op 41 procent, blijkt uit cijfers van het CBS.

Archief

Overig nieuws

Aanmelden Nieuwsbrief