Business tip

Voorbereiding op het nieuwe jaar

Marja Wiersema, brandmanager, coach en trainer bij Care Cosmetics

Een goede voorbereiding is overal en altijd een belangrijk onderdeel om iets tot een succes te maken. Nu de laatste weken van 2017 begonnen zijn, ben je vast erg druk met je klanten om hun huid, handen, voeten en lichaam zo mooi en stralend mogelijk te maken. Waarschijnlijk heb je daar de afgelopen maanden een goede voorbereiding voor gedaan.


In januari valt mij al heel lang op dat iedereen een beetje murw is. Er lijkt dan wel een stilte te hangen in de atmosfeer, een bepaalde traagheid onder de mensen. De afsluiting van het jaar met alle gezellige feestdagen eist haar tol. Daar kun je met het aanbod in je salon natuurlijk heel mooi op inhaken. Slogans voor Facebook of andere social mediakanalen zoals: Een stralend mooi en gezond 2018 gewenst door uw schoonheidsspecialist. Begin het jaar goed met een moment om even bij te komen van al het feestgedruis. Gun uzelf een behandeling om bij te komen, zodat u energiek en fris en fruitig het nieuwe jaar in gaat. Wij hebben een speciale kick-off behandeling samengesteld voor u!


Zomaar een idee zodat je direct in het begin van het jaar onder de aandacht komt van je klanten. Hiermee start jij met je salon het nieuwe jaar goed.
Denk daarnaast ook aan de effecten die de wintermaanden hebben op de huid en bied daar oplossingen voor aan, vergeet daarbij de wintersport niet!
Ik wens jullie allemaal hele fijne feestdagen en een gezond, energiek en succesvol 2018 toe!

 

Marja Wiersema
www.uwcarecoach.nl
 

« Overzicht