Business tip

De laatste business tips

  • BRANDING OP FACEBOOK We weten allemaal dat je met een zakelijke Facebookpagina eenvoudig in contact kunt komen en blijven met jouw doelgroep. Hoe jij omgaat met jouw pagina bepaalt het succes van de pagina.
  • De potentiële klanten van je salon, wie zijn dat? In de eerste plaats zijn potentiële klanten de consumenten die passen bij je aanbod, de merken en behandelingen die je gekozen hebt. Daarmee richt jij je op een bepaalde groep klanten, oftewel je doelgroep.
  • Check je klantenbestand op ‘wegblijvers’ Zakelijk gezien heb je als ondernemer twee doelen: omzet en klanten(binding). De klant let bewust of onbewust op een aantal zaken wanneer hij of zij iets aanschaft. Sfeer, vakkennis en bereidwilligheid van de schoonheidsspecialist naar de klant toe zijn van die factoren, waarop een klant bepaalt of hij of zij tevreden is met een bezoek aan je bedrijf.
  • Klantgericht ondernemen Alle processen binnen een bedrijf stem je af op de klant. Deze persoon staat altijd centraal. Je let hierbij op wat je communiceert via de website, sociale media, prijslijst en merchandising.

Archief

Overige business tips

Bestel 2 gratis proefnummers

Aanmelden Nieuwsbrief