Blog

Mijn ultieme luxe

Sabina Huf, beautyjournalist en -blogger

Het is niet zo dat ik per definitie een luxepoes ben. Ik kan namelijk ook enorm genieten van de juist simpelere dingen zoals een romig stuk zeep van een merk dat gewoon bij de supermarkt te koop is. Of de verschillende miniatuurtjes die ik altijd meeneem uit de hotels tijdens mijn reizen ;).

Maar ik krijg, net als veel dames, ook van die heerlijke kriebels, noem het vlinders, in mijn buik van luxe producten en treatments. Ik kan het niet verklaren, maar het is gewoon een gevoel. Luxe merken die verkrijgbaar zijn bij de parfumerie, daar gaat mijn hartje sneller van kloppen; de doosjes, de geuren, en hoe sommige musthave items in je hand liggen, ja zelfs mijn clutch wordt er blij van.

 

Maar als ik heel eerlijk ben, word ik nog blijer van het nichesegment en de pareltjes uit de professionele branche. Zo kan ik helemaal wegdromen tijdens een kaviaartreatment voor mijn haar, hang ik aan de lippen van een parfumneus die geur zo persoonlijk weet te maken door middel van het toevoegen van lichaamseigen vocht, en sta ik vaak versteld van de resultaten van een professionele peeling.

 

Een van mijn duurste treatments was een lichaamspakking van pure chocolade met 18K gouden flakes. Deze treatment kostte ongeveer € 250,-!!! Een waanzinnig schoon en zacht huidje bleef achter, maar ook een waterig mondje van de heerlijke chocoladegeur… Mmmm, snel weer?

 

 

Binnenkort onderga ik weer een aantal nieuwe facials, hier zal ik jullie later meer over vertellen.

Volg me ook op poppypink.nl, daar lees je iedere dag mijn beautymusts en wannahaves.

 

Sabina
poppypink.nl
 

« Overzicht