Blog

Het perfecte gezicht!

Sabina Huf, beautyjournalist en -blogger

Ik ben geen zeurpiet. Ik weet echt wel dat perfectie niet bestaat. Ook al claimen veel merken echt voor de perfecte huid te kunnen zorgen, de basis ligt nog altijd bij jezelf. Want een geweldige anti-agingcrème of -treatment kan zijn werk simpelweg niet doen als de huid niet schoon of in een slechte conditie is.


Op tijd naar bed, een gezonde voeding, it’s all part of being beautiful. Maar waarom willen we toch zo graag perfect zijn? Iedereen weet toch inmiddels dat zelfs het mooiste meisje van de klas ook wel eens een pukkel had. En dat de meest sexy vrouw ter wereld volgens FHM, Mila Kunis, er zonder make-up best shocking uitziet. Zelf vindt ze trouwens ook dat ze door haar enorm grote ogen op een alien lijkt!

 

                                                                                                Mila Kunis, de meest sexy vrouw ter wereld!

                                                                                                                                What to do?

 

Verfraaiing
Is plastische chirurgie of Botox dan de oplossing? Oké ik geef toe, ik heb ook wel eens een spuitje gehad in mijn lippen gehad (hoort bij mijn job zeg ik altijd), en ook mijn huid heeft inmiddels elke vorm van verfraaiing ondergaan. Ik vind het heerlijk, maar het fenomeen vlekjes en pukkels blijft bij mij terugkomen. Dat is dan niet anders, maar ik ben wel heel erg zuinig op mijn nog rimpelloze huid. Want die pukkeltjes zorgen er wel voor dat mijn huid altijd rijk en vol van structuur is en daarom neem ik ze maar op de koop toe.

 

Take good care!
Ik ben een fan van een goede gezichtsverzorging en ik ben met, net als vele vrouwen met mij, voor elke nieuwe claim of belofte te verleiden. Hierdoor ben ik niet merkentrouw als het gaat om mijn dagverzorging. Als ik merk dat ik, vaak is dat na de zomer, wat meer last heb van vlekjes door de zon, gaat er een TCA-kuur over mijn huid of onderga ik een dermabrasiebehandeling. Die zachte babyroze huid die ik daarna geduurde een maand heb, is mijn ‘perfecte’ gezicht.
Geen foundation of blush kan dat evenaren, en die heb ik dan ook de hele maand niet nodig. Wil je verder gaan dan dat, en rimpels aanpakken met een prikje, of je lippen of rimpels laten ‘fillen’ met een spuit, mits mooi gedaan uiteraard, heb ik daar geen problemen mee. Ik sluit namelijk zelf ook niet uit of ik dat ooit ook ga doen.
Niet voor mijn job, maar gewoon, om mijn niet perfecte gezicht een stukje meer perfectie te geven; het is toch fijn dat dat kan?

 

Heb je vragen? Stel ze gerust via poppypink.nl.

Sabina Huf
 

« Overzicht

Bestel 2 gratis proefnummers

Aanmelden Nieuwsbrief