Blog

De laatste blogs

  • Compassie met jezelf In een maatschappij waarin vrijwel altijd wordt verwacht dat iedereen overal een mening over moet hebben, en die ook duidelijk mag verkondigen, is het knap lastig om een beetje compassie met jezelf te hebben. Een mening impliceert namelijk ook vaak dat er kritiek is. En die is niet altijd positief…
  • Winacties op Facebook Iedereen kent ze, de Like&share-winacties waarbij een bericht gedeeld móet worden om kans te kunnen maken op een prijs. Maar wist je dat de Like&share-winacties verboden zijn door Facebook?
  • De emo-cultuur op de werkvloer Elk bedrijf heeft zijn eigen cultuur. Hieronder vallen alle normen en waarden van alle medewerkers. Deze cultuur is belangrijk en bepaalt hoe de werknemers denken, samenwerken en innoveren. Wanneer een werknemer een slechte dag heeft of beïnvloed wordt door een boze klant, dan kunnen er soms verhitte situaties ontstaan. Er zijn verschillende dingen waarop je kunt letten om de cultuur positief te houden.
  • Via via…nu nog steeds "Mond-tot-mondreclame vind ik nog steeds de fijnste manier om klanten binnen te krijgen,” hoor ik ontzettend vaak tijdens mijn trainingen. Het liefst willen we allemaal klanten die de salon bezoeken op aanbeveling van vriendinnen. Vaak is er dan al met passie over jou, je producten of werkwijze verteld en zijn eventuele bezwaren van tevoren weggenomen.

Archief

Overige blogs